Jóindulatú helyzeti szédülés –BPPV-ben – szenvedett, az EM kerámia karkötő néhány napos viselése...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Soma Mamagésa Szellem az anyagban - EM

 

Megtaláltam, bevonzottam azt az anyagot,amitől még álmomban is fejlődök. Vagyis ami a hétköznapi higiéniai szükségletek kielégítése mellett még a rezgésszámomat is emeli. Ez egy élő anyag, ami sokkal több mindenben segíthet,mint így elsőre sejtenénk. Ugye hallottak már a 100 majom kísérletéhez kapcsolódó elméletről? Arról,hogyha egy fajon belül akár egyetlen lény elindít egy új cselekvést,akkor az elkezd terjedni,s ha ez elér egy kritikus tömeget(ebben a kísérletben ez 100 majom volt),akkor ettől fogva az a cselekvés,gondolkodás, mindenféle kommunikáció nélkül automatikusan megjelenik a többi fajtársnál is. Az „58-ra kikristályosodott kísérletet számos hasonló követte,de már nem csak állatoknál,hanem embereknél is megfigyelték ezt a jelenséget.(Hatalmas anyag van róla a neten).Ezt nevezték el morfogenetikus mezőnek,ami ugyanaz,mint a kollektív tudattalan. Tehát mindannyian össze vagyunk egymással kötve, és hatunk egymásra. Az új évezred minden szinten megjelenői változásai mindenkire kihatnak. Egyre jobban terjed a spirituális szemlélet, aminek meghatározó része az energiában, energiatörvényekben való gondolkodás.
Leegyszerűsítve: minden az energián múlik. Vagyis az energia minőségén, szintjén, rezgésszámán.
A 200 alatti tartomány a negatív szint (Dr.David R.Hawkin : Erő kontra erő c. könyvében erről részletesen olvashatnak),az afölötti a pozitív. A pozitív gondolkodás ma már méltán hangsúlyozott szerepéről most nem is beszélek, hiszen mindenfelől lehet most erről hallani. Arról viszont igen, hogy a saját rezgésünkre, energiaszintünkre minden,ami körülöttünk van,amit magunkba és magunkra rakunk,kihatással van.”Az vagy,amit megeszel”,no meg az is,amit magadba és magadra teszel. A “money-puláció” világában egyre több csodát ígérő kemikáliát dob piacra a szépségipar, de szerencsére egyre inkább bővül azoknak a csapata is, akik a természetet és természetest szeretik. Ilyen az EM, vagyis az effektív mikroorganizmus is, amit 20 éves kutatómunka során fejlesztett ki egy japán tudós.
Mi az EM?
Hogy, hogy vonzottam be ezt az élő anyagot, és mit éltem meg előtte, ami miatt ennyire örültem annak,hogy megtaláltam,lentebb részletesen megtalálható.
Mindenesetre bekerült az életembe egy 430-as frekvencián levő anyag (700 már a megvilágosodás, totális szeretet, de mint mondtam 200 fölött minden pozitív), amit ráadásul többnyire olyan esetekben használok, ami amúgy is a hétköznapi életem,(életünk) része. Hajat mosok vele, dezodorálok, benne van a szappanban, fogkrémben, mosogatószerben, arckrémben, arctisztítóban,stb…bele van építve a kerámiákba,amit karkötőként,nyakláncként hordok,amit a fürdővizembe,az ágyam alá rakok,és még iszom is. Ezeket a kozmetikumokat amúgy is használnám, végre rátaláltam arra a fajtájára,ami kívül-belül harmonizál. Ugyanis ennek az élő anyagnak megvan az a csodálatos tulajdonsága,hogy mindent az aranyközép fele visz . Ez több, mint “kellemes a hasznossal”.Ez : szükséges az ajándékkal. Mindaz, ami az út része volt…
Felismerések az első böjt alatt
Hét évvel ezelőtt (2001-ben) volt életem első böjt tábora. Egy fantasztikus barátnőm, akinek ebben már volt tapasztalata, szervezte meg Dávodon. Egy hetet töltöttünk egy fizio-és fizikoterápiás hotelben. Emlékszem mennyire izgultam előtte, hiszen (szenvedélyes evő létemre) ez volt az első alkalom,hogy 7 napig professzionálisan léböjtöljek. Annyira fantasztikus volt,hogy azóta minden évben legalább egyszer mindig beiktatok egy több napos böjtölést.(Azóta már „tábor” nélkül is ment,önerőből…)
Megtanultam,hogy tudatos testi-lelki felkészüléssel csak az első nap kemény,utána valahogy rááll a szervezet a „programra”.Ha nem rágunk,nem képződik emésztőenzim,és a sokféle tudatosan választott gyógytea szinte „kibéleli”a gyomrot,olyannyira,hogy gyakorta még telítettségérzetet is átélünk. No,de most nem a böjtölés nagyszerűségéről szeretnék írni,hanem az egyik itt átélt élményemről. Ötödik napja böjtöltünk,amikor egy 60 körüli apró termetű asszony,Erzsi néni előadást tartott nekünk a tudatos táplálkozásról. Erzsi néni hosszú évek óta talpmasszőr és táplálkozási tanácsadó. Egy energikus, derűs, életkedvet, szeretetet sugárzó „egyszerű”(milyen sokat jelenthet ez a szó) asszony. Az ötödik napon én már szinte „lebegtem”. A mindennapos tisztítás, meditáció, jóga, torna, séta, friss levegőn való egyedüllét, a csend, az elmélyedés, befele figyelés, sok mindent megmutatott. Sok minden színvallásra került, felerősödött. Pedig az még csak az ötödik nap volt, amikor nem csak étel, de mérgek sem kerültek a testünkbe, testünkre. Ez azt jelenti, hogy nem sminkelhettünk, nem használhattunk semminemű vegyszeres, kemikáliás kozmetikumot sem. És ebben az intenzív, minden szinten tisztuló állapotban még inkább felerősödve jutottak el hozzám Erzsi néni szavai. Ez az egyszerű (és nagyszerű) tájszólással beszélő parasztasszony döbbentett rá(34.évesen!) először arra, hogy mennyi szemetet rakunk magunkba és magunkra!Valahogy soha addig nem gondoltam bele…Hét évvel ezelőtt még a média sem figyelmeztetett ilyen hangosan arra,hogy hányféle vegyszert használunk már kora reggel,csak amíg kilépünk a házunkból.(fogkrém,tusfürdő,hidratáló krém, dezodor, parfüm, szemceruza, rúzs, kézkrém, testápoló,stb…) Ki tudja hány tucat kemikália és hogyan vegyül a frissen mosott és illatosított ruhánkból a bőrünkbe érve,a mosogatóból kivett pohárról,villáról a nyálkahártyánkon fölszívódva,a táplálékokban levő megannyi kérdéses anyagról nem is beszélve. Életem első 5. napos tisztulásán ez a felismerés durva ökölként csapott belém. Hirtelen elkezdett pörögni az agyam, mennyi mocskot raktam már magamba,a családomba, a gyerekeimbe. Akkor el is határoztam, hogy ennek véget vetek.
A változás útján
Hazaérve radikális elhatározásomat a családom kissé csodálkozva fogadta, úgy értékelték, hogy „végletes mazsola” megint elragadtatta magát. Valóban, a végletes indítás (kemikáliák és bizonyos élelmiszerek eltávolítása, lecserélése) után lassanként jó néhány dolog visszaszivárgott, bár az alapvető irányvonal megmaradt. Megpróbáltam valamiféle kompromisszumos megoldással balanszírozni. Ezt azzal ideologizáltam meg, hogy az „új embernek” meg kell tanulnia ebben a világban alkalmazkodnia a jelen adottságokhoz. Ami sok szempontból igaz is, sok dologban viszont van választás! Az étkezésben igen következetes vagyok. Tudom, persze, minden viszonylagos,a „tisztaság”is,hiszen már a levegő,a föld sem a régi,és már nem is lesz az. Mindenesetre nagyon fontos, hogy egyre jobban tudatosítsuk magunkban, ha minden ember felelősen és lelkiismeretesen cselekedne a környezetével, tisztelve a természetet, az nagy segítség lenne valamennyiünknek. Adott szempontok szerint hatalmas különbség van anyag és anyag között. És az is tény, hogy a magunkba juttatott anyag igen erősen meghatározza az életünket. Közel 20 éve olvasok spirituális témájú könyveket.(Az ezotéria szót sok szempontból lejáratták és elcsépelték, ezen felül a kifejezés idejét múlta, ebből fakadóan jelentése átértékelődött. A szó maga „belső kör”-t jelent, ami arra utal,hogy a „láthatatlan”,azaz materializált valóságon túli világ működésének törvényszerűségei eleinte csak a kiváltságosokhoz, mint belső körhöz juthattak el. Ez a mai korra már nem érvényes. Új szót kéne rá kitalálni…)
Örülök,hogy itt lehetek most ebben a dinamikus korban(is),és egyénileg is megélhetem ezt azt intenzív változást.(A kollektív tudattalan szintjén mindenki megéli.)És mivel ez egy duális bolygó,természetes,hogy a változás is több irányú. Örülök,hogy elkezdődött a globális spirituális felébredés időszaka,de döbbenettel és iszonyattal tölt el a nap-mint napos felismerés, hogy micsoda embertelen harc folyik a pénzért,az energiáért,az anyagért,és hogy ez mennyire középpontba került. Egyre több olyan „embert” látok, akinek nincs lelkiismerete. Elképesztő még felfogni is. Ez maga a sötétség, a sötét erő.(Direkt kis betűkkel írtam…)
No,de kicsit elkanyarodtam. Szóval sajnos mindannyian tudjuk,hogy jó néhány embertársunk eladta a lelkét az ördögnek,ami azt jelenti (többek között), hogy ők BÁRMI ÁRON képesek a pénzszerzésre. Akár embertársaik (legyen az akár gyermek) mérgezése, pusztítása, tönkretétele árán is. (Ez hazára is vonatkozhat.) Ma már nincs balta az agyba,nem lőnek le minket, ha másképp gondolkodunk(bár bizonyos országokra még ez sem igaz), de amiről Orwell az 1984-ben irt,nagyot változott. Az ébredező „gyermekemberekre” most a money-puláció csap le minden szinten. Elképesztő reklámokkal vezetik meg az embereket,akik (amíg nem fejlesztik ki isteni önvalójukkal a belső hangot)azt sem tudják,kinek higgyenek. Én magam alapvetően kételkedő ember vagyok. Amíg belül meg nem érzem valamire,hogy igaz,addig fenn tartom a kételkedésem. Kételkedéstől a meggyőzöttségig. Így voltam azzal az anyaggal is,amiről először a villanyszerelő barátunktól (egy igazán helyes, napfényes, tiszta szívű ember) hallottam. Mesélte,hogy villanyt szerelt egy férfinél,aki valamilyen különleges anyagot építtetett a házába,ő is kapott ebből többféle formátumban,és a felesége nagyon örült a vegyszer nélküli mosogató szernek. Először ez volt, amire felkaptam a fejem. Hú,az nagyon jó,ilyet már én is szeretnék egy ideje. Néhány hónap múlva aztán arról számolt be,hogy a felesége egyik kollegájának a leukémiás kislánya az anyag hatására teljesen meggyógyult.
Közel 20 éve ismerem Jocit és a feleségét. Hiteles, szavahihető emberek. Egyik látogatásunkkor hosszabban beszélgettünk az anyagról,ezután kerültem kapcsolatba a mo.-i forgalmazóval. Már az első telefonbeszélgetésünkkor elmondta, hogy ő hogy ismerte meg az EMet (effektiv mikroorganizmus,később részletesebben),és hogy járt kint Japánban annak a tudósnak a házában,aki ezt az anyagot mintegy „véletlenül” felfedezte,ezek után pedig beépítette a házába(a falba, padlóba, malterbe, kövekbe, kerámiákba, vízvezetékrendszerbe),és ezáltal otthona egy gyógyító-meditációs hely lett. Megérezve ennek az erejét, ezen mintára ő is így építtette meg a saját házát itthon, ha kíváncsi vagyok rá, menjek el hozzá,és érezzem meg magam is,miről van szó. Szimpatikus volt a hangja, felkeltette az érdeklődésemet (eleve már sok jót hallottam róla Jocitól), így elmentem. Valahogy pont úgy jött ki a lépés, hogy éppen aznap megjött a menstruációm. Gondoltam, ez még jól is jön, ilyenkor még érzékenyebb, intuitívabb vagyok. Belépve a házba,majd rövid időn belül körbejárva ,azonnal éreztem,ahogy –spirituális kifejezéssel élve-a rezgésszámom megemelkedik. Egyfajta meditációs emelkedettség járt át, kértem is,hogy hagyjon egyedül az egyik szobában. Lefeküdtem a padlóra, és mélységes nyugalom szállt meg. (Nem régen a Pilisben érzetem hasonlót egy sziklafal előtt.) Ezután pedig csak hallgattam,ahogy csillogó szemmel, lelkesen beszélt. Ő maga is évek óta meditál, egyértelműen spirituális szemléletül (vegetáriánus is). Első találkozásunkkor kinyílt, nagy bizalommal beszélt a családi életéről (megszoktam, hogy „mamagésaként” elém tárják az ember mások előtt szégyellt nyavalyáikat is), és ezzel elindult köztünk egy kapcsolat. Hamarosan én magam is elkezdtem kipróbálni néhány olyan terméket, ami tartalmazza az EM-et, ezt az élő anyagot,ami különféle mikroorganizmusokból álló keverék.
Tapasztalások : Több tekintetében megtapasztaltam az EM működését. El kell,hogy mondjam,én nem vagyok a fodrászok és kozmetikusok vágyálma. Ez azt jelenti, hogy hála az anyámtól (és nagymamámtól,hogy a többi ősömről ne is beszéljek) hozott géneknek, nekem igen ritkán volt eddig szükségem külső segítségre. Természetes göndör, dús hajam van, alapvetően normál (eddig főleg zsíros) bőröm. Mindezekkel eddig csak annyit törődtem, ami az alapvető ápoltsághoz szükséges. Viszont,amit azonnali változásként magtapasztaltam, az a hajmosás, és az ezzel egybekötött hajbontásban nyilvánult meg. Őszinte emberként itt némileg intim részletekbe avatom be az olvasót. Csigás fürtjeim kezelésének a titka, hogy csak hajmosáskor bontom ki(5-7 naponta, kivéve, ha büdös, vagy füstös helyre megyek, vagy sokat sütök, akkor azonnal megmosom). Csak vizesen bontom ki (szárazon szinte lehetetlen, ráadásul szétesnének a tincsek), rengeteg kifésülő balzsammal, afro fésűvel. Amióta csak visszaemlékszem rá, minden hajmosásnál egy maroknyi hajam kitépődik, magam megdöbbenek, hogy marad (vagy képződik?)újra ennyi?…Tudom,itt jön a kiábrándítónak ható (mert már annyiszor becsaptak minket ezzel a szöveggel) mondat:de amióta az EM-et használom,csupán pár hajszál marad fönn a hatalmas fogú fésűn. És ez így van. Magam is meglepődtem az első hajmosásnál, és utána még 2-3 alkalommal, aztán tudomásul vettem,hogy oké,tényleg „működik” az anyag. A hidratáló krémmel a férjem(50 éves) száraz bőrét kezdtem el ápolni. Mindketten konstatáltuk,hogy szemmel látható a változás! A bőre élettel telibb,a ráncai sokat simultak. Velem is nagyon jót tett. Itt ismét egy intim részletbe engedem be az olvasót. Szóval…Nagy mellű vagyok,oldalt fekve alszom.40 fölött láttam meg először reggelente mindennek a nyomát:a mellkasomon a bőr nem csupán meggyűrődött,de mély rovátkát is vájt a több órás oldalt fekvés a testembe.(Ekkor átfutott az agyamon ama természetes dolog,hogy öregszem…) Viszont!!Kb-2-3 hónapos rendszeres krémezés után a dekoltázsomon levő ráncok, mélyedések eltűntek! Hurrá! Többször megjegyezte a férjem, hogy milyen gyönyörű lett…A szemünk környékén levő barázdák is csökkentek,és végre találtam egy olyan krémet,amivel bekenhetem kívülről a szemem és a környékét, és utána nem csíp,nem könnyezek. Ezután fogtam magam,és gondoltam,elviszem az anyagot a kineziológusomhoz. Ő János Péter,a Magyarországi Kineziológusok Szövetségének az elnöke.(Kerámia nyakláncba és karkötőbe beépítve szinte mindig rajtam van.)Nem mondtam neki semmit,hogy mi ez,csak megkértem,hogy tesztelje ki az ékszereim rezgésszámát. Döbbenten mondta, hogy ez „igen magas,430.” És akkor elkezdett beszélni arról,hogy ez mit is jelent. Előkapta a polcáról Dr.David R.Hawkins: Erő kontra erő c. könyvét (hatalmas anyag van róla az interneten), amiről azt írták,hogy „művét világszerte történelmi sarokkőnek tekintik” . Ebben a könyvben olvashatunk arról is,hogy mindennek mérhető rezgésszáma van,és jónéhány példában ecseteli, hogy ez mit is jelent a mi hétköznapi életünkben. A 200-as rezgésszám a határ. Azalatt minden negatív,fölötte pozitív.(Csupán néhány adat: a legmagasabb,fizikai anyagban
mért rezgésszám: 1000, ez a torinói lepel. A Mona Lisa: 800.A magyar nép rezgésszáma:100, az amerikai népé:75.Ehhez tartozó érzetek: szorongás, bizalmatlanság, szeretetlenség, reménytelenség,stb…)
430…Az szuper,gondoltam. Nem véletlen,hogy az EM működését Japánban iskolákban tanítják. Ott nagyon tisztelik ezt az anyagot, amiről úgy tudják, saját tudata van, és olyan képességei, ami által harmonizál. Mindent az aranyközép fele visz. A sokat csökkenti,a keveset emeli. Minden gondolkodó ember tudja,hogy a legnagyobb ajándékérték, a legfontosabb dolog, a harmónia. Harmónia önmagunkkal, ezáltal a világgal.(Azóta megtudtam, hogy az EM azokban az országokban népszerű, akik sokkal nagyobbb harmóniában és tiszteletben állnak a természettel.(Ilyen pl.Thaiföld is.)
Nem sokkal az EM megismerése után az új év első napjaiban elkezdtem az astanga jógát. A kettő együtt nagyon intenzív tisztítást hozott be az életembe. Az egyik átbulizott éjszaka után másnap az egész mellkasom tele lett kiütésekkel. Tudtam,hogy ezek a kicsapódó mérgek, jelez a testem. Beültem egy nagy kád vízbe, beleraktam az EM-es kerámiát (egy zacskó kerámiagyöngy,amiben benne van az anyag), és elmerültem a vízben. Hagytam, hogy elcsendesüljön az elmém, majd arra gondoltam, hogy tudattal is tisztítom magam. Elképzeltem, hogy ez a 430-as rezgés a vízen keresztül most a teljes bőrfelületemen keresztül teljesen beborít, így nekem is emeli a rezgésszámom.
Közel egy óra múlva úgy szálltam ki a vízből,hogy szinte teljesen elhalványultak a kiütéses pöttyök.(Azóta ezt a kerámiát az ágyam alá is betettem…)Több ismerősömet megleptem EM-mel, figyelem a visszajelzéseket, eddig csak pozitívot kaptam. Miklós öcsémnek elmúlt a könyökéről a több éve folyamatosan jelen levő ekcémája. Joci-nak (a már említett családi barát)a talpán több évtizede volt egy szemölcs, már fel is hívta a talpmasszőr figyelmét rá,az pedig közölte, hogy ő semmit sem lát. Döbbenten konstatálta,hogy nincs.
Nyilván ezek után felmerül a kérdés:ennek mi az ára? A kozmetikumok ára körül-belül megegyezik a patikákban kapható jobb fajta szépségápolási termékekével. Az EM Japánból jön, az ára nem egyénileg szabott, reális piaci ár.
Mi is az a rezgésszám?
Amiről még fontosnak tartom ezzel kapcsolatban,hogy beszéljek: az a rezgésszám. Mi is ez? Minden energia, ezt tudjuk jól. Tehát nem csak a látható, de a láthatatlan dolgok (érzések, gondolatok, eszmék,stb…) is. Az energia rezgése pedig mérhető. Egyre többen tudják,érzik (terjed,mint egykor a pestis), hogy az elkövetkező intenzív években nagyon sok minden múlik azon,hogy globálisan mennyire tudjuk megemelni földünk rezgésszámát. Ez így olyan megfoghatatlannak hangzik…De mi is kell hozzá? Ez mit jelent? Amin mindannyian dolgozni, változtatni tudunk, az leginkább saját magunk. És ez hat ki a családunkra, környezetünkre, hazánkra. És mivel mindenki mindenkivel össze van kötve (ezért is létezhet kollektív tudatalatti), egymásra hatva emelhetjük egymást. Én ezért döntöttem úgy, hogy személyemmel is támogatom az EM terjedését Magyarországon. Tudom,hogy ez a tiszta és magas rezgésszámú anyag ott és abban segít,ahol épp van. Mert ez a természete. Az elmúlt évben kétszer is megkeresett egy hazánkban is forgalmazó kozmetikumokban utazó multi cég. És bár alapvetően szimpatikus a marketing kampányuk, nem vállaltam el a reklámban való részvételt. Az EM nem mesterséges kemikália. Egy élő anyag, aminek minden szintű segítő, harmonizáló hatását nem csak érzem, hanem meg is tapasztaltam.Ajánlom mindenkinek.