Az Emóció segített az emésztésem helyreállításában, 1 hónap után teljesen megszűnt a
...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Felhasználási területek

Növénytermesztés

A vegyszermentes gazdálkodás egyre inkább előtérbe kerül hazánkban is. Az effektív mikroorganizmusok használatával, olyan lehetőséget kínálunk, mely a természet működési folyamatait tiszteletben tartva, egészséges, BIO minőségű növények termesztését teszi lehetővé.

tovább

Állattenyésztés

Az állattenyésztés legfontosabb célja az állati termék (hús, tej, tojás) előállítása, azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű termékek kerülnek a fogyasztó asztalára. Az EM-Technológia lehetővé teszi a kemikáliák mellőzését, az állattartás esetében is.

tovább

Egészség

Az egészség azt jelenti, test és lélek harmóniában van, egységet alkot. Ehhez odafigyelhetünk táplálkozásunkra, sportolhatunk, elkerülhetjük a stresszes életvitelt, felfedezhetjük mit jelent a belső béke és nem utolsó sorban segítségül hívhatjuk a parányi élőlényeket, a mikroorganizmusokat.

tovább

Környezetvédelem és víztisztítás

Az elmúlt évszázadok során rendkívüli mértékben romlott környezetünk és vizeink minősége. Ennek több oka is van, amelyek közül szinte mindegyik valamilyen emberi tevékenységre vezethető vissza. Azonban, ha ezt az állapotot mi emberek idéztük elő, a mi felelősségünk a helyreállítás is.

tovább

Bioemsan – kozmetikumok

Döntő fontosságú, hogy hogyan gondolkozunk, hogyan töltjük napjainkat, hogyan táplálkozunk, mivel vesszük körül magunkat, és mit teszünk a bőrünkre. Ez mind tartósan befolyásolja kisugárzásunkat. Ezért kellene egyszerűen a legjobbat tennünk a jó közérzetünkért. A Bioemsan megeleveníti az életet.

tovább

Építészet

Egy építkezés során, fontos szem előtt tartanunk, hogy az épület, amit építünk, harmóniában legyen a természettel, a környezettel és az emberrel egyaránt. A mikroorganizmusok segítenek nekünk ennek a megvalósításában, az alapozástól a festésig.

 

tovább